Bied een cadeaubon aan

  

Lipstick 4 You

Bij Indigonails is ons belangrijkste doel om u de perfecte, klassieke en vrouwelijke kleuren te bieden voor uw semi-permanente Gel Polish Lipstick 4 You. De nagellak die bij je past, in jouw stijl en voor elk moment van de dag.

Lipstick 4 You, een collectie klassieke en vrouwelijke semi-permanente nagellak

Fans van klassieke nagelstyling die goed werken tijdens zowel een zakelijke bijeenkomst als een romantische date, ze zullen dol zijn op kleurrijke nagels in verzadigde, licht ingetogen roze tinten. Tussen de kleuren in de semi-permanente nagellakcollectie Lipstick 4 You vind je tinten die er op zichzelf geweldig uitzien en de vrouwelijke schoonheid benadrukken.

  • Als je de voorkeur geeft aan een manicure met een natuurlijke uitstraling, kies dan voor Dama lichtroze gellak.
  • Voor een intense kleur op je nagels is de Tortura gellak met een mix van roze en bordeauxrood perfect!
  • Als je niet kunt beslissen, combineer dan alle tinten uit de collectie tot één stijl en hou van de multi color nageltrend. Een uiterst vrouwelijke en originele manicure!

Een gewaagde luxe-nagelstijl voor een manicure met glitternagels

Een delicate kleur met een paar glitternagels is de perfecte oplossing voor vrouwen die op zoek zijn naar krachtigere nagelstijlen. Ben je zowel subtiel als charismatisch en wil je een trendy manicure die jouw vrouwelijkheid weerspiegelt? Combineer de nieuwste Indigonails Lipstick 4 You collectie met een foil transfer sheet of glitternagels uit onze semi-permanente glitter nagellak collectie en laat je persoonlijkheid zien!

Lipstick 4 You

Excuses voor het ongemak.

Zoek opnieuw