Cachegeheugen browser en cookies

Als u problemen hebt om u te verbinden, probeer het cachegeheugen van uw webbrower te legen en de cookies te verwijderen. Cookies zijn kleine bestanden opgeslagen op uw computer die specifieke gegevens (zoals uw wachtwoorden en uw voorkeuren eigen aan websites, uw bestellingen) bewaren.  

Hoe het cachegeheugen van uw webbrowser legen en de cookies verwijderen? Hulp hier 

Privacybeleid

1.Gegevensverzameling

Wij verzamelen informatie wanneer u zich registreert op onze site, wanneer u inlogt op uw account, een aankoop doet, meedoet aan een wedstrijd en/of wanneer u uitlogt. De verzamelde gegevens betreffen uw naam, uw e-mailadres, uw telefoonnummer.

Daarnaast ontvangen en registreren wij automatisch informatie van uw computer en browser, inclusief uw IP-adres, software en hardware, en de pagina die u opvraagt.

2. Gebruik van de gegevens

Alle verzamelde gegevens u betreffende kunnen worden gebruikt voor:

  • Het personaliseren van uw ervaring en het beantwoorden aan uw individuele behoeften
  • Het verstrekken van gepersonaliseerde reclame-inhoud
  • Verbetering van onze website
  • Verbetering van de klantendienst en individuele hulp
  • Contact via e-mail
  • Organisatie van een wedstrijd, promotie of onderzoek

 

3. Vertrouwelijkheid van de webshop

Wij zijn de enige eigenaar van de verzamelde gegevens op deze website. Uw gegevens zullen niet verkocht, uitgewisseld, overgedragen of gegeven worden aan een ander bedrijf voor om het even welke reden, zonder uw instemming, buiten wat nodig is om een verzoek en/of transactie uit te voeren, bijvoorbeeld voor het verzenden van een bestelling.

4. Verspreiding aan derden

Uw identificeerbare persoonsgegevens worden door ons niet verkocht, uitgewisseld of overgedragen aan derden. Dit geldt niet voor vertrouwde derden die ons helpen onze website te beheren of onze activiteiten uit te voeren, zolang deze partijen ermee instemmen om deze informatie vertrouwelijk te houden.

Wij zijn van mening dat het noodzakelijk is om informatie te delen om illegale activiteiten, verdenkingen van fraude, situaties met mogelijke bedreigingen van de fysieke veiligheid van personen, schendingen van onze gebruiksvoorwaarden of wanneer de wet dit vereist, te onderzoeken, te voorkomen of hiertegen actie te ondernemen.

Niet-particuliere informatie kan echter aan andere partijen worden verstrekt voor marketing, reclame of andere doeleinden.

5. Gegevensbescherming

Wij voeren een verscheidenheid aan veiligheidsmaatregelen uit om de veiligheid van uw persoonsgegevens te beschermen. Wij gebruiken de modernste codering om gevoelige informatie die online wordt verzonden te beschermen. Wij beschermen uw gegevens ook offline. Alleen medewerkers die specifiek werk moeten doen (bijvoorbeeld facturering of klantenservice) hebben toegang tot identificeerbare persoonsgegevens. Computers en servers die worden gebruikt om identificeerbare persoonsgegevens op te slaan, worden bewaard in een beveiligde omgeving.

Gebruiken wij cookies ?

Ja. Onze cookies verbeteren de toegang tot onze site en identificeren regelmatige bezoekers. Daarnaast verbeteren onze cookies de gebruikerservaring door hun interesses te volgen en te sturen. Dit gebruik van cookies is echter op geen enkele wijze gekoppeld aan identificeerbare persoonsgegevens op onze site.

 

6. Zich uitschrijven

Wij gebruiken het door u opgegeven e-mailadres om u informatie en updates over uw bestelling, incidenteel bedrijfsnieuws, informatie over verwante producten, enz. te sturen. Indien u zich op enig moment wenst uit te schrijven en geen e-mails meer wenst te ontvangen, vindt u onderaan elke e-mail gedetailleerde instructies om u uit te schrijven.

7. Instemming
Door gebruik te maken van onze site stemt u in met ons privacybeleid.

De wet van 8 december 1992 (Privacywet) heeft tot doel de burgers te beschermen tegen elk misbruik van hun persoonsgegevens. Het definieert niet alleen de rechten en plichten van de persoon van wie de gegevens worden verwerkt, maar ook die van de verantwoordelijke van die verwerking.