Het merk Indigonails, alles voor nagels: nagellak, kunstnagels, gel polish, nailart, manicure en accessoires

Welkom op onze website indigonails.be die een samenvatting is van onze jarenlange ervaring en hard werk op het gebied van manicure en nagelbehandelingen.

Hoogwaardige en trendy semi-permanente lak

Dankzij ervaring en skills garandeert Indigonails u producten van de hoogste kwaliteit, zowel in manicure als in kunstgelnagels, gel polish en klassieke nagellak.

Indigonails biedt een ruime keuze uit meer dan 35 collecties gelpolish collectie met uitzonderlijke pigmentatie en duurzaamheid zoals All Shades of Me, Holi Hey! , Springsecco, Drive Me Crazy, Master of Pastel, Lipstick, Santorini, Venice of de Glass Collection en Migotki voor de meest creatievelingen.

Wij lopen voorop met trends en innoveren met unieke Indigonails producten zoals de bekroonde Protein Base of de 3-in-1 Mineral Base.

Gerenommeerde opleidingen voor nagelstylistes

U kunt zeker zijn van de kwaliteit van onze opleidingen, dankzij onze ervaren trainers die kunstnagel kampioenschappen hebben behaald en hun skills steeds bijschaven. Bezoek onze website indigoschool.be voor meer informatie over onze opleidingen voor nagelstylisten.

Een passie voor nagel styling tot uw dienst

Ons team is dagelijks actief om op uw verzoeken te reageren, u zo goed mogelijk van dienst te zijn en staat klaar om u te helpen uw passie te beleven.

Bedankt dat je bij ons bent.

Vind het laatste nieuws van Indigonails en haar lakken op onze blog!