Verzendingen

Verzending van uw bestelling

De bestellingen worden binnen een termijn van 24u na ontvangst van de betaling verzonden.

U hebt keuze uit 5 leverdagen.

Tijdens de week, op maandag, dinsdag en woensdag als uw bestelling online wordt uitgevoerd en betaald vóór 12u00, kunnen wij de levering zo snel mogelijk plannen voor de dag erna.

Op donderdag en vrijdag alsook tijdens het weekend als uw bestelling online wordt uitgevoerd en betaald vóór 12u00, kunnen wij de levering plannen voor maandag.

De pakketten wordt verzonden via Bpost "Levering bij u thuis of op kantoor" met een volgnummer dat u via e-mail ontvangt.

De pakketten kunnen ook worden verzonden via Bpost "Afhaalpunt" Meer dan 1250 afhaalpunten bij u in de buurt! en overhandiging tegen handtekening.

De pakketten kunnen ook worden verzonden via Bpost "Pakjesautomaat" Haal uw pakket af wanneer u dat best past dankzij de pakjesautomaat..

Ongeacht de gekozen leverwijze, wij zenden u een link om uw bestelling online te volgen.

De verzendingskosten zijn inclusief de voorbereidings-, verpakkings- en frankeerkosten. De voorbereidingskosten zijn vast terwijl de transportkosten variëren volgens het totaal gewicht van het pakket. Wij raden u aan al uw producten te groeperen in één enkele bestelling. We kunnen geen twee apart geplaatste bestellingen groeperen, verzendingskosten worden op elke bestelling toegepast. Uw bestelling wordt op uw eigen risico verzonden, maar bijzondere aandacht wordt besteed aan breekbare voorwerpen.

De afmetingen van de dozen worden aangepast en uw producten worden correct beschermd.

Retourzendingen

Gelieve ons telefonisch of via e-mail te contacteren voor elke retourzending. Dank u