Filteren op

Beschikbaar

Prijs

  • € 0,00 - € 25,00

Bied een cadeaubon aan

  

nagelriem tangen - nagelriem pusher - nagelriem schaartje

Een nagelriemduwer met een mes is een nauwkeurige tool voor speciale taken. Het duwt de nagelriemen snel en nauwkeurig achteruit. Een comfortabele, gegraveerde handgreep maakt van deze tool een bijzonder handig, precies en veilig hulpmiddel. Chrurgisch staal van de hoogste kwaliteit maakt de tool duurzaam, gemakkelijk te reinigen, te ontsmetten en te steriliseren.

De professionele schaar is één van de belangrijkste tools in het werk van nagelstylisten. Een fijn en nauwkeurig mes zorgt ervoor dat u alle hoekjes en kantjes kunt bereiken terwijl het de nagelplaat beschermt. De klassieke handgreep is zeer comfortabel en maakt het werk veel gemakkelijker.

Professionele nagelriemtangen, een perfecte tool voor de behandeling van manicure en pedicure. Ze hebben een zeer comfortabele en aanpasbare handgreep waardoor ze erg handig en gemakkelijk te gebruiken zijn. Het gebruik van hoogwaardig roestvrij staal zorgt ervoor dat de producten langer duren. De nagelriemtangen zijn ook heel gemakkelijk te reinigen en te steriliseren. Ze hebben een snede van 5 mm lang, wat zorgt voor een perfect nauwkeurige snit.

Er zijn 29 producten.

Item 1-29 van 29 in totaal item(s)

Actieve filters

Plastic Tweezers
keyboard_arrow_left  keyboard_arrow_right
Snel bekijken

Plastic Tweezers

Prijs € 2,00
Item 1-29 van 29 in totaal item(s)