Arôme 99 huile d'argan

Seventh Heaven Argan Olie

€ 7,50 excl. btw
 / € 9,08 incl. btw

Geparfumeerde argonolie heeft een drievoudig voordeel: complexe huidverzorging, voedend haar en een geweldige geur die je zintuigen verwent. Als de magische Seventh Heaven-geur een van je favorieten is, kun je er nu van genieten als een veelzijdige arganolie.

Geparfumeerde arganolie heeft een drievoudig voordeel: complexe huidverzorging, voedend haar en een geweldige geur die je zintuigen verwent. Als de magische Seventh Heaven-geur een van je favorieten is, kun je er nu van genieten als een veelzijdige arganolie. 

Seventh Heaven is een bloem-chypre compositie, die de harten van onze klanten heeft gestolen. De naam suggereert hemelse sensaties en we beloven dat het waarmaakt! Noten van aardbei, viooltje en jasmijn zullen je in een goed humeur brengen en je een vrij en mooi gevoel geven. Deze tijdloze geur is een essentie van kuiken, gratie en vrouwelijkheid!

De onnavolgbare formule van deze Indigo Argon-oliën is gebaseerd op goedaardige eigenschappen van natuurlijke ingrediënten. Kijk zelf welke kracht er in argon- en amandelolie zit. Laat ze op je huid inwerken en verzorg je haar elke dag, waardoor ze mooi en gevoed worden. 

Als je graag schittert, probeer dan een versie met glitter.

5902188519754
5 Items
Informatie over verzendkosten information
  • Afhalen in de winkel gratuit
  • Afhaalpunt BPOST 4,60€
  • Afhaalpunt Mondial Relay 3,50€
  • Ontvang je pakje thuis of op kantoor BPOST 5,90€
excl BTW
100% veilige betalingen
 

Veilige betaling

 

Levering

 

Retourzendingen