Raspberry loveshimmer d'argan

seventh heaven shimmer Argan olie

€ 7,50 excl. btw
 / € 9,08 incl. btw

Indigo Argon Oil Seventh Heaven in shimmer -versie is gemaakt voor vrouwen die graag stralen. Het bevat fijngemalen glitter die het licht weerkaatst en glans aan je huid geeft. Deze zomer en een musthave voor feestjes zullen je kleurtje versterken en je zult er fantastisch uitzien tijdens een avondje uit.

Indigo Argon Oil Seventh Heaven in shimmer -versie is gemaakt voor vrouwen die graag stralen. Het bevat fijngemalen glitter die het licht weerkaatst en glans aan je huid geeft. Deze zomer en een musthave voor een feestje zullen je kleurtje versterken en je ziet er fantastisch uit tijdens een avondje uit. 

Seventh Heaven is een bloem-chypre compositie, die de harten van onze klanten heeft gestolen. De naam suggereert hemelse sensaties en we beloven dat het waarmaakt! Noten van aardbei, viooltje en jasmijn zullen je in een goed humeur brengen en je een vrij en mooi gevoel geven. Deze tijdloze geur is een essentie van kuiken, gratie en vrouwelijkheid!

De onnavolgbare formule van deze Indigo Argon-oliën is gebaseerd op goedaardige eigenschappen van natuurlijke ingrediënten. Kijk zelf welke kracht er in argan- en amandelolie zit. Laat ze op je huid inwerken en verzorg je haar elke dag, waardoor ze mooi en gevoed worden.

5902188527049
9 Items

Gratis levering vanaf € 250,00!

Informatie over verzendkosten information
  • Afhalen in de winkel gratuit
  • Afhaalpunt BPOST 4,60€
  • Afhaalpunt Mondial Relay 3,50€
  • Ontvang je pakje thuis of op kantoor BPOST 5,90€
excl BTW
100% veilige betalingen
 

Veilige betaling

 

Levering

 

Retourzendingen