Spa 

Cosmetica voor het lichaam, haar en de nagels.
Indigo heeft een uniek SPA-assortiment gecreëerd dat elke dag complexe huid- en haarverzorging biedt.

Dit assortiment combineert voedende cosmeticaproducten met de Indigo geuren en ze vullen elkaar perfect aan. Verbazingwekkende eigenschappen met een overvloed aan vitaminen en mineralen en een revolu...

Cosmetica voor het lichaam, haar en de nagels.
Indigo heeft een uniek SPA-assortiment gecreëerd dat elke dag complexe huid- en haarverzorging biedt.

Dit assortiment combineert voedende cosmeticaproducten met de Indigo geuren en ze vullen elkaar perfect aan. Verbazingwekkende eigenschappen met een overvloed aan vitaminen en mineralen en een revolutionaire combinatie van de beste ingrediënten.

Complexe formule en zorgvuldig geselecteerde materialen garanderen een zichtbaar effect na enkele toepassingen. Met INDIGO SPA zult u merken dat cosmeticaproducten van hoge kwaliteit niet noodzakelijkerwijs tegen een hoge prijs verkocht moeten worden.

Meer
Er zijn geen producten in deze categorie.

Subcategorieën

Indigo Body Butter

Een volledig natuurlijke sheaboter en kokosnootboter werken als een medicinale lotion die diep in de huid doordringt. Het kan gebruikt worden als lippenbalsem, als dag- en nachtcrème, als haarserum of gewoon als body lotion. Het wordt gebruikt in de Japanse manicure en als geconcentreerd serum voor droge nagelriemen.

Spa handcrème

Nagelstylisten weten hoe belangrijk handverzorging en het gebruik van hoogwaardige cosmetica zijn. Indigo handcrèmes zijn een unieke combinatie van een voedende formule samengesteld uit 9 actieve ingrediënten en prachtige geuren. Net als onze lotions bieden ze complexe verzorging, voeden, regenereren, egaliseren de huidskleur en maken de huid glad en elastisch. Indigo is het eerste en enige bedrijf dat zoveel actieve ingrediënten combineert die een ongekende kwaliteit en doeltreffendheid garanderen.

De unieke geur is afkomstig van de beste samenstellingen uit het assortiment Indigo parfums en fruitige, zoete samenstellingen. Hoewel handcrèmes een dikkere consistentie hebben dan lotions, zijn ze zeer gemakkelijk over de huid te verdelen en worden ze snel geabsorbeerd, waardoor ze onmiddellijk verlichting bieden. Laat mooie schone handen uw handelsmerk worden!

Spa body lotion

Indigo body lotions combineren de unieke voedende samenstelling van actieve ingrediënten met prachtige geuren.

Indigolotions zorgen voor een volledige voeding van de huid, egaliseren de huidskleur en maken de huid soepel, stevig en glad. Indigo is het eerste en enige cosmeticabedrijf dat zoveel actieve ingrediënten combineert en de kwaliteit en doeltreffendheid van de lotion garandeert.

De prachtige geur van de lotions is afkomstig uit het assortiment Indigo parfums. Twee lotions in de collectie bevatten glitters die uw huid prachtig laten stralen. Onze lotions zijn ontworpen voor dagelijks gebruik. Dankzij de geavanceerde formule verspreidt het product zich goed en wordt het snel opgenomen. De actieve ingrediënten maken de huid mooier dan ooit. Geniet van uw gezonde huid en mooie geuren die u lang zullen bijblijven.

Spa arganolie

Een unieke combinatie van arganolie en zachte amandelolie is een van de beste dingen in de moderne cosmetica-industrie. Een zorgvuldig geselecteerde geur uit de Indigo parfumcollectie is een kers op de taart!

Het maakt de huid glad en hydrateert.
Het bevat grote hoeveelheden linolzuur die fungeren als cement in de buitenste laag van de opperhuid.
Het versterkt de lipidenbarrière van de huid.
Verzacht en verzorgt de droge huid na het zonnen,
Fungeert als jeugdelixer - Het voorkomt rimpels,
Helpt huistrepen en cellulitis te verminderen,
de sensuele geur van de parfum blijft meerdere uren op de huid zitten
Arganolie werkt als vochtonbrengende lotion na een douche of bad, gebruikt op een droge en vochtige huid. Dit maakt uw huid beter na de eerste toepassing. De natuurlijke, gezonde glans keert terug en ze wordt glad en zijdezacht. Indigo arganolie werkt zeer goed als voorwas voor een haarserum. Het moet over de gehele lengte worden aangebracht en voorzichtig worden ingewreven.

Ontdek hoe essentieel Indigo arganolie is.

Shea Sugar Body scrub

Ontdek onze Indigo-scrub! Parfum seven heaven.

Het maakt de huid glad en hydrateert. De geur blijft lang op de huid. 

Voetcrème

Voetcrème is de beste oplossing voor de zomer en een betrouwbare manier voor mooie voeten! Het bevat actieve ingrediënten: bijenwas, ureum, allantoïne, vlas en honingklaverextract dat zorgt voor hydratatie en het onmiddelijk gladstrijken van de huid en barsten voorkomt. Het zal uw voeten verzachten en de zinnen prikkelen met het heerlijke parfum Seventh Heaven. 

Koffer Indigo spa

Bent u steeds op zoek naar dat perfecte cadeau? Wilt u een homemade SPA kopen? In dat geval hebben wij iets speciaals voor u! Wij presenteren u Indigo Home Spa geplaatst in een prachtige doos!

De SPA-kit bevat:
- handcrème of body lotion 300 ml - hangt af van het gekozen parfum

- sheaboter

- Shea Elixir - Nagelriemolie met druppelaar,

- Indigo stalen - een set Indigo handcrèmes en body lotions.

De SPA-koffertjes zijn een gemakkelijke, goedkope en doeltreffende manier om te ontspannen! Verwen uzelf en uw naasten met een ongelooflijk Indigo SPA-set!

Shea Elixir

Indigo Shea Elixir is een uniek product om te proberen! De geur van de nagelriemoliën stelt u in staat om een manicure af te ronden en de rijke consistentie zal uw nagelriemen voeden en ze gezond maken.

De voedende eigenschappen van het Indigo shea elixer zijn afkomstig van een zuivere shea boter die:

de huid voedt en regenereert,
verjongt en beschermt tegen vrije radicalen,
de genezing van kleine wondjes versnelt,
beschermt tegen moeilijke omgevingsfactoren,
geen allergische reacties veroorzaakt en bestaande reacties kan verzachten
Shea Elixer is beschikbaar in 12 heerlijke Indigo geuren: Arôme 99, Bella Vita, Bloom Gold, Egoista, Femme Fatale, Indigolicious, Love Story, Matrioshka, Orient, Pop Sugar, Raspberry Love, Seventh Heaven.

Salonparfum

U zorgt ervoor dat uw salon een warme en comfortabele plaats is, nietwaar? De Indigo salonparfums helpen u bij het creëren van een unieke en vriendelijke sfeer voor uw klanten. De favoriete geuren hebben ontspannende eigenschappen, creëren een goed humeur en laten ons toe goede relaties met de plaats te hebben!

Ontdek de ongelooflijke Indigo salongeuren! U kunt kiezen uit drie geweldige geuren - Seventh Heaven magisch en vrouwelijk, Raspberry Love zacht en charmant en Aroma 99 intrigerend en verfrissend. Welke salonparfums zullen uw hart en dat van uw klanten veroveren? Probeer ze vandaag nog!

Serum

Broze nagels? Probeer de Indigo serums!
De sleutel tot een succesvolle professionele handverzorging ligt in de zorgvuldig geselecteerde ingrediënten, die uw huid en nagels helpen. Broze, gespleten nagels en droge nagelriemen zijn ieders problemen. U kunt uw nagels versterken door ze goed te verzorgen. Met de Indigo nagelserums van hoge kwaliteit wordt het gemakkelijker dan ooit! Geef uw handen een professionele en exclusieve verzorging!