Bied een cadeaubon aan

  

HET IS TIJD OM TERUG NAAR SCHOOL TE GAAN!

- Categories : Indigonails blog

Girly en romantisch zoals Seventh heaven? Warm en betoverend zoals Bad Icon? Ontdek onze Indigo geuren en de geur die het beste bij uw persoonlijkheid past.

Seventh Heaven Parfum 100ml is een bloemige compositie met noten van mandarijn, roos en witte bloemen om je mee te nemen naar de zevende hemel… Een romantisch en modern parfum dat al vele harten heeft gestolen.

Seventh Heaven Parfum 100ml



Naast Seventh Heaven, kon Bad Icon kon niet ontbreken… Vanille, karamel, chocolade en kokos vermengen zich met expressieve specerijen. Bad Icon is een geur voor vrouwen die opzoek zijn naar hun favoriete toetje!

Bad Icon


Deze twee geuren benadrukken twee zeer verschillende vrouwelijke temperamenten.

U hoeft geen extra flesje in uw handtas mee te nemen, de hoge concentratie aan geur vervliegt niet in een paar uur. In elke situatie zult u een unieke en sensuele geur uitstralen.



Nog een nieuwigheid voor de herfst, maar deze keer voor uw kleine voetjes!

Droge of uitgedroogde voetjes? Wij hebben de oplossing. Onze Foot File is een ergonomisch ontworpen rasp die u helpt om onzuiverheden te verwijderen. Ze zijn verkrijgbaar in 2 verschillende soorten gritt, 100/180 en 80/120, met hardere gritt.

Niet genoeg? Onze voetverzorgingsset is een must have voor droge voetjes.

voetverzorgingsset


Bestaande uit seventhe heaven enzymatische peeling om de dode huid na enkele minuten op milde wijze te reinigen en te verwijderen, twee voetraspen met verschillende gritt om oneffeheden glad te maken en te verwijderen en een footlover voetcrème om de behandeling af te sluiten met een zachte massage. Daarna is het onmogelijk om niet van je voetjes te houden!

Voeten worden vaak over het hoofd gezien, maar ze hebben speciale aandacht nodig omdat ze sneller uitdrogen. Breng de crème elke dag na het douchen aan en u zult een duidelijk verschil merken. Dit heeft ook gevolgen voor de groeie en de gezondheid van de teennagels. Hydrateer je voeten en je teentjes zullen je dankbaarzijn!

Zo hebben jullie iets om jullie van kop tot teen te parfumeren.

Share this content