Plastic Tweezers

€ 2,00 excl. btw
 / € 2,42 incl. btw

Je hebt er op gewacht en hier is het!

Deze nieuwe pincher helpt je bij het maken van prachtige C-curve bij elke nieuwe set die je maakt!

Niet op voorraad

Deze pincher kan worden gebruikt bij het begin van uw behandeling, dit wil zeggen wanneer u de verlenging van de nagel maakt, maar ook wanneer u de apex creëert.

Hiermee krijg je een mooie C-curve, een goed gebogen vorm.

Om het te gebruiken, is niets eenvoudiger, hoef je het alleen maar voorzichtig op de stresspunten te plaatsen en lichtjes druk te geven om de nagel te buigen.

  • Katalyseer voor gel extensions gedurende 10 tot 15 seconden, haal dan uw hand uit de lamp en knijp op de stresspunten. Ga door met de katalysatie en laat de clip op de nagel zitten, deze behoudt de gewenste vorm tot het einde.
  • Voor de constructie van de nagel gaat u op dezelfde manier te werk. Als je tevreden bent met de gelconstructie die je hebt gemaakt, katalyseer je het gedurende 10 tot 15 seconden zodat het product een beetje uithardt. Daarna plaats je de pincher op de stresspunten en laat je deze staan ​​tot aan het einde van de katalysatie.
  • Voor acrylnagelverlengingen is het proces identiek. U laat de nagel uitharden gedurende 10 tot 15 seconden en plaatst vervolgens de tang op de stresspunten tot volledige uitharding.
  • Bij acrylverleningen wacht je een paar seconden tot het materiaal minimaal is gestold en plaats je vervolgens de pincher op de stresspunten totdat het acryl volledig is uitgehard.

Het is niet verplicht om de pincher te laten staan ​​tot het einde van de uitharding, maar dit zorgt wel voor een beter resultaat.

Kleine tip: als je moeite hebt om de pincher vast te houden, kun je hem van binnen een beetje mat zetten door een buffer te gebruiken. De pincher wordt een beetje ruw en zal de nagel gemakkelijker vasthouden.

5902188521276

Gratis levering vanaf € 250,00!

Informatie over verzendkosten information
  • Afhalen in de winkel gratuit
  • Afhaalpunt BPOST 4,60€
  • Afhaalpunt Mondial Relay 3,50€
  • Ontvang je pakje thuis of op kantoor BPOST 5,90€
excl BTW
100% veilige betalingen
 

Veilige betaling

 

Levering

 

Retourzendingen