Bied een cadeaubon aan

  

SUMMER QUATTRO ZAL JE ZOMER OP FLEUREN!

- Categories : Indigonails blog , News

Op zoek naar neon? Summer Quattro zal je niet teleurstellen. Een gelpolish collectie van vier unieke en ultra-gepigmenteerde kleuren voor een sprankelende manicure... Wat wil je nog meer om je de hele zomer lang te vergezellen!

Laat me je voorstellen aan deze vakantiekleuren. Heldere, zomerse tinten die je zeker verliefd zullen maken...

Deze gel polish kleur is een must-have. Bambina Mandarina is een fluorescerend oranje dat uw zomerse outfits zal doen opvallen. Het zal zeker al uw klanten in vervoering brengen!

Een perfect blauw voor wie van intense kleuren houdt. Chillmaker is een gedurfde en imposante semi-permanente nagellak. Dankzij deze neon gel polish, zal je meer dan één verleiden…

Als u van Neonidas, houdt, is er geen reden om niet van  Chillmaker gel polish te houden!

gel polish Chillmaker

Chillmaker

Het neon roze dat je nodig hebt voor deze zomer. Leon Neon gel polish  is de perfecte girly tint voor roze fans! Val op met een heldere en levendige manicure.

Zal het onze mooie Popstar onttronen?

Limonita gel polish is een unieke tint geel gemengd met een beetje groen. Het breekt de codes en laat je manicure onmiddellijk glanzen!

Voor fans van geel, kijk eens naar onze Pan Ananas voor nog meer schittering...

Of het nu gaat om een ombre, een nude, een beetje nail art of een paar foils, er zijn tientallen mogelijkheden met onze gel polish Summer Quattro collectie!

Share this content