Bied een cadeaubon aan

  

Think spring collectie! wat zijn de trends?

- Categories : Indigonails blog , News

Disco-waanzin, retro-romantiek en make-up inspiraties. Ontdek de belangrijkste trends van de lente 2020, kijk welke kleuren en stijlen dit seizoen in de nagelwereld zullen heersen en ontdek de nieuwe semi-permanente verniscollectie Indigo

Vintage disco

Heldere, vrolijke tinten en gedurfde kleurencombinaties gecombineerd in abstracte patronen - een terugkeer naar de gekke jaren '70 en '80 is een van de sterkste trends die deze lente zullen domineren. De nagelkleuren in het voorjaar verwijzen naar de discotrends van enkele decennia geleden, waaronder vrolijke en fijn gebleekte rozen-, blues-, mint-, perzik- of meloennuances.

Collection Think Spring - Quelles sont les tendances


Retro-romantiek

Indigo-Nails-lakiery-do-paznokci-2.jpg

Vind je de zoete manicure van een meisje leuk? Ontspan, dit seizoen vind je ook romantici, voor wie de lente pastelkleurige nagels een subtiele stylisaties is. De verwijzingen naar romantiek die in de mode zichtbaar zijn in de vorm van Victoriaanse kragen met een hoge kraag, kant, guipurekant en sieradenversieringen zullen de wereld van manicure betreden in de vorm van semi-permanente pastelkleuren en verfijnde decoraties.



Andere trends?

Een semi-permanente vernis manicure geschikt voor make-up! Vraag je je af welke nagellak je in het voorjaar moet kiezen? Laat je inspireren door de nuances van je favoriete oogschaduwpalet. Pastelkleurige nagels, perfect geschikt voor make-up, zijn een andere schoonheidszekerheid voor het komende seizoen. Je kunt een dominante tint, een karakteristiek patroon of een helder accent kiezen - het is belangrijk dat je manicure en make-up duidelijk bij elkaar passen.

Collection Think Spring - Quelles sont les tendances

Creëer je eigen look met de think spring collectie indigo semi-permanent en activeer de SPRING mode en ... Think of spring.

Share this content