Bied een cadeaubon aan

  

Greensetter 2.0 en onze nieuwe trends.

- Categories : Indigonails blog , News

Bij Indigo, houden we ervan trends te zetten

een krachtig en elegant groen dat in de top van de mode

Greensetter 2.0 semi permanent gel polish

Wij zijn verliefd geworden op Greensetter, een krachtig en elegant groen dat in de top van de mode staat, passend bij runway shows en high fashion. Dus wat is er beter om zijn kleine broertje te maken, Greensetter 2.0, voor de meer extravagante…

Hun namen klinken misschien hetzelfde, maar geloof me, het effect op je handen zal niet hetzelfde zijn. Greensetter 2.0 is het vleugje waanzin dat u zal doen breken met uw gewoonten. Een neon appelgroen, een vleugje pep op je vingers, de waanzin aan je nagels, dat is waar we van houden!

Zijn unieke tint zal uw dag opfleuren. Helder als de zon en sappig als een limoen, het zal je zeker in een goed humeur brengen. Onmogelijk om onverschillig te blijven voor dit heldere groen!

Hij past uitstekend bij andere fluorescerende tinten, zoals onze Fluomania-collectie, die helemaal in is als de zon opkomt. Om het te verzachten, waarom combineer je het niet met een pastel zoals Positivus.

Combineer het met een gele en het zal nog sappiger zijn, probeer Eggstra.

Een kleine toets voor de verlegen of een volle kleur voor de stoutmoedigen, met Greensetter 2.0zijn oneindig veel combinaties mogelijk. Sportief of geraffineerd, hoe je het ook gebruikt, je bent helemaal in de bzomertrend.

Er zijn veel mogelijkheden voor nail art. In combinatie met onze Stracciatella Matte Top Coat krijg je zo'n origineel resultaat. Deze matte afwerking, verrijkt met zwarte deeltjes, zal u bekoren met zijn discrete elegantie.

Heb je ons trio van lila Tres Lavendes ? Paars mengt heel gemakkelijk met groen, waarom verzacht je de manicure niet met een paar vleugjes Lavender Milk, deze zo zachte Gel Polish. Mauve is op dit moment in de mode, dus aarzel niet!

Share this content