Bied een cadeaubon aan

  

MANICURE TRENDS VOOR ZOMER 2022

- Categories : Indigonails blog , Nieuw product

Klaar om onze nieuwste modieuze producten te ontdekken? We introduceren onze Lipstick Nude collectie voor eenvoudige, mooie nagels. Voor een vrouwelijke en stijlvolle look, van warm beige tot poederroze.

1-vernis-semi-permanent-gel-polish-lipstick-nude

Nude kleuren zullen altijd in de mode zijn. Deze minicollectie van semi-permanente nagellak is rechtstreeks geïnspireerd op de trends uit de make-upwereld. Liefhebbers van natuurlijke kleuren zullen in hun nopjes zijn.

De Lipstick Nude tinten zullen ook met succes gebruikt worden op bruiloften.

Laat me ze aan je voorstellen...

Bon Ton is een licht warme nude die gemakkelijk kan worden aangepast aan elke stijl. U kunt deze semi-permanente gelpolish gemakkelijk het hele jaar door dragen.

Discreet maar warm. Meer dan één persoon zal er verliefd op worden. Te combineren met een oneindigheid aan nail art.

Minimalista Gel Polish is een semi-permanente gelpolish in nude / taupe. Deze kleur staat geweldig op een matte huid.

Je kunt hem gemakkelijk het hele jaar door dragen!

Voor wie echte eenvoud en minimalisme waardeert.

Nudas is een licht warm en delicaat beige. Zo heeft u in alle omstandigheden verzorgde handen! Deze tint van semi-permanent is essentieel voor een schone en elegante manicure. Een mooie basis voor trouwdecoraties.

Elk van de nieuwe tinten zal er geweldig uitzien op je vingertoppen. In full colour, Frans wit of zelfs babyboomer, om te spelen met verschillende stijlen die altijd in de mode zijn, maar ook om een delicate en elegante toets aan uw look te geven.

Vergezeld door de prachtige Glammer Flex voor een gouden gloed, of onze Princess effect Beautymaker voor een vleugje glitter.

In de zomer, moet je niet alleen in de zon schijnen...

Glammer Flex is een fijn poeder met een gouden glans dat uw manicure net dat beetje extra geeft. Het is subtiel omdat het de basiskleur niet verandert, maar een originele gloed creëert.

Het principe van de Glammer is heel eenvoudig. Na het aanbrengen van de gelpolish en een laagje uitgeharde Tiptop, wrijft u er zachtjes met de Glammer overheen en de magie gebeurt. Om het effect te sealen, moet u er nog een laag Tiptop overheen aanbrengen. Dit is een stijlvolle manicure in een handomdraai voor deze zomer!

Over de zomer gesproken, heb je onze nieuwe bodymist met goddelijke geuren?

Bad icon met zijn noten van karamel en kaneel. Fanaberia meer bloemig, een vleugje lelietjes-van-dalen en vanille...

Een lichte en verfrissende formule die perfect in de handtas past voor de warmste dagen. Vrouwelijke en delicate geuren, maar niet te!

Bij regelmatig gebruik hebben onze mists een vochtinbrengende werking en geven ze glans aan het haar.

Zo kunt u optimaal van uw vakantie genieten!

Share this content