Bied een cadeaubon aan

  

De collectie Spring 2023 oogt ons spetterend!

- Categories : Indigonails blog

Nog niet klaar voor de zomer? Maak je geen zorgen, we hebben wat je nodig hebt om dit mooie seizoen aan te vallen! De collectie Spring 2023 zal je bondgenoot zijn gedurende deze zomerperiode door je 9 nieuwe kleuren en 2 nieuwe basissen aan te bieden!

1-vernis-semi-permanent-gel-polish spring 2023

De collectie Spring 2023 oogt ons spetterend!

Pastelkleuren, andere glinsterende kleuren en zelfs gespikkelde kleuren! Ja, je leest goed!
We zijn nog niet klaar met je te verrassen!

2-vernis-semi-permanent-gel-polish-blog-chacha-matcha

Cha Cha Matcha

Zoals de naam al zegt, is Cha Cha Matcha een matcha groene gelpolish voor liefhebbers van pastel.
Het zal perfect passen bij uw lente outfits.

2-vernis-semi-permanent-gel-polish-blog-Aquamariola

Aquamariola

Aquamariola is een zeer zacht watergroen. Creëer je eigen unieke stijl met deze originele gelpolish

2-vernis-semi-permanent-gel-polish-blog-Pastelina

Pastelina

Voor liefhebbers van lila!! Deze gellak zal je vroege kleurtje perfect accentueren!

De een nog mooier dan de ander, deze kleuren bieden je een mooie dekking en hebben geen tweede laag nodig. Maar u kunt natuurlijk een tweede toepassen als u van de meer ondoorzichtige weergave houdt. Hetzelfde geldt voor gespikkelde kleuren zoals Piegus en Kamila Vanilla. Maak ze nog specialer door er een matte finish aan toe te voegen!

Piegus is een gespikkeld zuurstokroze dat perfect is voor discrete vrouwen die een vleugje originaliteit op hun nagels willen

Kamila Vanilla is een romige gespikkelde kleur om je manicure een leuke touch te geven

Voor "nudelovers", zal Oatstanding zeker uw favoriet zijn! De romige tint laat je misschien niet meer los!

En dat is nog niet alles, het is niet mogelijk om een "lente 2023" collectie te creëren zonder een roze tint! Pinknochio is gewoon perfect!

Wacht, de "nudelovers" gaan niet zo snel weg! In deze collectie heb je ook deze mooie gellak, Holy Lolly, waarvan we zeker weten dat je er ook verliefd op zult worden! Het is een kleur die vrolijkheid toevoegt en een "caliente" kant aan je pose geeft.

Bij het ontwikkelen van deze collectie vonden we het belangrijk om een kleur te creëren die zou verwijzen naar zonnig weer en hier is het dan, we noemden het Kogel Mogel. Deze tint zal perfect zijn om je kleurtje te accentueren!

Dat is niet alles!

Je weet dat we dingen nooit half doen, toch? Daarom hebben we ook deze twee nieuwe bases uitgebracht.

Ze zijn ideaal voor iedereen die een mooie natuurlijke manicure wil hebben zonder een te opvallende kleur te dragen en die super elegant blijft!

Deze bases worden op precies dezelfde manier gebruikt als alle andere bestaande bases. Je kunt ze gebruiken door een coating op de natuurlijke nagel te maken of gewoon in een dunne laag, voor hun kleur.

Dit is natuurlijk afhankelijk van de smaak van uw klanten.
Deze bases bieden je de mogelijkheid om mooie poses te creëren terwijl je tijd bespaart omdat je een stap kunt overslaan, omdat ze al gekleurd zijn en speciale inlays bevatten, waardoor de pose een origineel tintje krijgt.

Beauticool is een dikke basis van lichtroze semi permanent en gevuld met roze gouden vlokken. Dit is zeker een van onze meest blinged out bases! Hij kan gebruikt worden als basis en kleur tegelijk en kan gebruikt worden als omhulsel.

Idealesis een dikke basis van lichtroze semi permanent en gevuld met veelkleurige pigmenten. Het geeft uw manicure nog meer glans! Het kan worden gebruikt als basis en kleur tegelijk en kan worden gebruikt als omhulsel.

Share this content