Bied een cadeaubon aan

  

Duik in de lente met de beautytrends die je niet mag missen!

- Categories : Indigonails blog

Welkom in de bruisende lentetijd! Maart was een maand vol emoties voor ons team, en we delen graag met enthousiasme de nieuwigheden die zijn onthuld tijdens onze allereerste conferentie.

Spring Collection

Bereid je voor op een explosie van kleuren en frisheid met onze Spring 2024-collectie, speciaal ontworpen om de terugkeer van mooie dagen en zonneschijn te vieren.

Een regenboog op je nagels: 12 nieuwe kleuren gelpolish.

Vergeet de grauwe winterdagen! Dit seizoen gaan we voor kleur en vitaliteit op onze vingertoppen. Onze collectie wordt verrijkt met 12 nieuwe tinten gel polish, elk levendiger en energieker dan de vorige. Vind de kleur die je zonnige dagen zal oplichten:

• Bent u liefhebber van gedurfd roze?
Dan zal Mona Lisak, een intense roze kleur, zeker de aandacht trekken.

• Voor de liefhebbers van koraal: uw
zoektocht naar de perfecte koraaltint eindigt hier met Coraletta een zacht en
vrouwelijk koraalroze.

• Verlangt u naar een stralende uitstraling ? Miss Iris, Bieski, Freshak en James blond zullen een sprankelende
toets toevoegen aan uw
lentemanicures.

• Voor de onvoorwaardelijke roze
liefhebbers bieden Flamingo Bingo, Sweety Kitty, Unofficial en Ola Flora een scala aan tinten.

• Voor een meer ingetogen stijl zijn Taupe secret en Pi Cha Chade perfecte keuze met hun neutrale en elegante tinten

Minerale basissen en gedroogde bloemen: het verschil zit in de details

base et fleurs séchées

Om uw nagels te verfraaien en unieke nail art te creëren, introduceren wij tevens 6 nieuwe minerale basissen in leuke en eigenzinnige kleuren:Funfetti , Mish Mash , Kissmaker , Macarenia en Pop Sugar . Voor een meer ingetogen en alledaagse uitstraling kunt u kiezen voor eenvoud en frisheid met Apricot White , een perfecte nude minerale basis voor een minimalistische manicure.

En omdat de details het verschil maken, nodigen wij u uit om onze collectie gedroogde bloemen , die ingebed zijn in uw manicure voor een prachtig resultaat. Verkrijgbaar in 4 kleuren, stellen zij u in staat om uw nagels te personaliseren met een subtiele en poëtische toets.

Nieuwigheden voor uw spa-ervaring: verwen uzelf met lentearoma's

De lente is ook het ideale moment om uzelf te verwennen. Ontdek onze 3 nieuwe geuren voor bodylotions en handcrèmes uit de Spa-lijn:

• Soft Touch : voor liefhebbers van zachte en frisse tonen, met een subtiele glinstering om uw huid te laten stralen.

• Diuna : laat u verleiden door de heerlijke geuren van vanille, viooltje en zwarte bes voor een moment van puur genot.

• Nudendity : voor degenen die houden van intensere geuren, met tonen van sandelhout en witte muskus.

Eros Heros & Effect Flash-collectie

Boski

Voor de liefhebbers van gedurfde roodtinten presenteren wij Boski, een nieuwe levendige en intense rode kleur die zich aansluit bij de Eros Heros-collectie. Het completeert het bestaande palet en biedt Red Lovers drie verschillende tinten om aan al hun wensen te voldoen : Alf Red, Wredna en nu Boski.

Voor een ongeëvenaarde glans en een snelle, perfecte manicure, bieden wij twee pareltjes aan die voldoen aan al uw wensen :

Effect Flash Mineral Base : een drievoudige nud e-basis met multikleurige deeltjes voor een snelle en elegante manicure.

Effect Flash Top Coat : een universele toplaag die een schitterende glans toevoegt aan al uw nagellakkleuren.

Hun subtiele reflecterende deeltjes zullen ongetwijfeld een stralend accent zijn op uw nagels, wat de gelegenheid ook is, dus laat uzelf schitteren !

Carbide Holder: organisatie ten dienste van schoonheid

Carbide Holder

Om tijd te besparen en uw werkruimte te optimaliseren, presenteren wij de Carbide Holder . Dit handige gereedschap zorgt ervoor dat u uw carbides altijd bij de hand heeft, zodat u ze eenvoudig kunt verwisselen en altijd klaar bent om de nagels van uw klanten te verfraaien.

Met deze nieuwe lentecollectie vol kleur en innovatie hopen wij uw interesse te hebben gewekt om voor uzelf te zorgen en mee te gaan met de huidige beautytrends.

Wij kijken uit naar uw reactie op deze nieuwe ontwikkelingen en naar de fantastische manicures die u ermee zult creëren. Aarzel niet om ze met ons te delen op onze sociale media en kom ook inspiratie opdoen voor uw volgende creaties.

Ontdek meer details over de nieuwigheden op onze website en vind degene die het beste bij uw wensen passen!

Vergeet niet om u in te schrijven voor onze nieuwsbrief en/of ons te volgen op sociale media om altijd op de hoogte te blijven van de laatste releases en vooral van de lopende aanbiedingen en promoties.

Share this content